Bijeenkomsten

Bijeenkomsten 2018

Informatieve bijeenkomsten / workshops 14 oktober 18 november 9 december

Informatieve bijeenkomsten / workshops

7 februari – voedingsavond – Tijd: 18.00 – 20.30 (inclusief maaltijd – Jantina)

Herhaling van de voedingsavonden in 2017 – een gezonde maaltijd klaarmaken in de huidige maatschappij. Ideeën, samen nadenken over vraagstukken die deze avond aan bod komen en weer inspiratie krijgen om verder te gaan met een gezonde levensstijl.

28 maart – natuurgeneeskunde – Tijd: 18.30-20.00 (Stefán)

Stefán neemt u mee in de wereld van de natuurgeneeskunde. Hier wordt ingegaan op meridianen, het feit dat lichaam en geest één is, het gebruik van vitaminen en mineralen, voeding en het gezond houden van ons lichaam.

23 mei – kinderen, opvoeden en jezelf – Tijd: 18.30-20.00 (Jantina)

Opvoeden kan lastig zijn. Begin er maar aan. De keuzes waar je voor staat, waar je over nadenkt en de invulling die je aan de opvoeding wilt geven. Dit alles terwijl je ook jezelf hierin meeneemt. Deze avond komen suggesties aan bod die je kunt gebruiken en kun je terecht met vragen. Jantina is orthopedagoog, werkzaam als psychosociaal therapeut, moeder en werkzaam geweest als leerkracht in het speciaal onderwijs.

26 september – voedingsavond (inclusief maaltijd) – Tijd: 18.00 – 20.30 (Jantina) – VOL

Het omgooien van eetgewoontes raakt aan wie je bent en vergt moeite en doorzettingsvermogen. Inzicht maakt dat zaken makkelijker worden om aan te pakken. Een avond om stil te staan bij gezonde voeding, kritisch te kijken naar suikergebruik, verantwoorde alternatieven en het stellen van vragen. (geen plaatsen meer beschikbaar, zelfde voedingsavond wordt gegeven op 7 november)

31 oktober – gelijk of geluk – Tijd 18.30-20.30 (Jantina)

Deze avond wordt vormgegeven vanuit NLP, psychosociale invalshoek, literatuur en filosofie. Een avond om te kijken wie er aan het roer staat in jouw leven. Ben jij dat zelf, of zijn dat de omstandigheden die jouw leven bepalen. Wie of wat bepaalt je humeur, hoe kun je grip krijgen op je eigen leven. Waar ben je nog aan het vechten, waar heb je gelijk maar brengt het je geen geluk. Door steeds bewuster in het leven te staan kun je meer grip krijgen op het leven zelf. Deze avond is een aanzet of een doorstart om hier mee aan de slag te gaan.

7 november – voedingsavond (inclusief maaltijd) – Tijd: 18.00 – 20.30 (Jantina) – extra avond omdat 26 september vol zit. 

Het omgooien van eetgewoontes raakt aan wie je bent en vergt moeite en doorzettingsvermogen. Inzicht maakt dat zaken makkelijker worden om aan te pakken. Een avond om stil te staan bij gezonde voeding, kritisch te kijken naar suikergebruik, verantwoorde alternatieven en het stellen van vragen.

Kosten: €7,50  onkostenvergoeding voor cliënten Zonvitaris. Indien geen cliënt Zonvitaris, wordt €20,- in rekening gebracht.

Bij alle bijeenkomsten is de inloop een kwartier voor aanvang.

Alle bijeenkomsten worden gehouden: praktijk Zonvitaris – Kloosterweg 41 – Schuddebeurs.

Maximaal aantal personen: 14 per bijeenkomst.

Heeft u interesse voor deze bijeenkomsten, dan kun u zich aanmelden per mail (info@zonvitaris.nl) of per telefoon (0111451009) (telefonisch bereikbaar van 8.30-12.30).

Bij aanmelding graag naam, telefoonnummer en adres doorgeven en welke avond u wilt bezoeken.