Achtergrond praktijk

De praktijk is gestart in 1996 met massages. Vanaf 1998 werd de werkwijze uitgebreid met electro-acupunctuur, (voet)massages en het geven van advies met betrekking tot het gebruiken van voedingssupplementen. In 2006 is de naam Zonvitaris aan het bedrijf gekoppeld en is de praktijk uitgegroeid tot een zelfstandige praktijk met assistentes. Vanaf 2016 is de praktijk uitgebreid met een psychosociale therapeut.

Het is een goed bereikbare ruimte waar u advies kunt inwinnen over uw gezondheid, voeding en het optimaliseren van uw levensstijl. Consulten zijn altijd op afspraak.zon door bomen

De therapeuten bij Zonvitaris zijn:

Stefán Gyarmathy Registertherapeut BCZ® – natuurgeneeskunde

Zie ook achtergrond therapeut Stefán Gyarmathy

Aangesloten bij de beroepsvereniging NWP

Jantina Gyarmathy Registertherapeut BCZ® – psychosociaal 

Aangesloten bij de beroepsvereniging VIV

Zie ook achtergrond therapeut Jantina Gyarmathy-Maliepaard

Vanaf oktober 2018 is er een 2e natuurgeneeskundig therapeut bij Zonvitaris werkzaam. Haar naam is Marije Kaan. Zij heeft de opleiding orthomoleculaire therapie gevolgd en is door Stefán opgeleid in het werken met de middelen en het hanteren van de werkwijze binnen Zonvitaris. Zij is jarenlang werkzaam geweest in de psychiatrie als verpleegkundige en is tevens werkzaam als assistente bij Zonvitaris.

Vanaf augustus 2018 werken we samen met een therapeut Diana Erades. Zij heeft de opleiding orthomoleculaire voeding gevolgd en volgt de opleiding NLP. Zij is therapeut voedings- en gewichtsmanagement. Samen met haar hebben we het bedrijf Inner Food opgericht. Zij is tevens werkzaam als assistente bij Zonvitaris en als vertegenwoordigster van Inner Vitamins.

 

Nederlandse Werkgroep Praktizijns

Nederlandse Werkgroep Praktizijns

logoviv

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

Registertherapeut BCZ®

Registertherapeut BCZ®