Bio-Laeser

Bio-LaesEr

Met de Bio-LaesEr wordt lichaam en geest in balans gebracht. Dit apparaat werkt door middel van energie/trillingen. Deze behandeling wordt pas ingezet ná het eerste consult. Eerst dient te worden onderzocht waar het lichaam behoefte aan heeft en op welke wijze de therapie het best vorm kan worden gegeven.

De Bio-LaesEr is een apparaat dat de eigen frequenties meet en vervolgens versterkt naar de persoon terugstuurt. Tijdens de behandeling met de Bio-LaesEr kunt u een weldadige ontspanning ervaren. Ook kunnen psychische processen versterkt worden. Merkbaar is dat u lekkerder in uw vel komt te zitten en dat pijnen kunnen verminderen of verdwijnen. Het kan ook zijn dat er niet direct iets merkbaar kan worden waargenomen, maar in het lichaam worden altijd processen en het zelfgenezend vermogen versterkt en aangesproken. Ook kan moeheid worden ervaren. Het lichaam geeft zelf aan wat het dan nodig heeft. Het wordt aangeraden om na de behandeling extra water te drinken om afvalstoffen die vrijkomen af te voeren.

Einstein zei het al: alles is energie!
Materie is voor 99,9999% lege ruimte. Uit diverse onderzoeken en experimenten blijkt dat op het allerkleinste niveau alleen mogelijkheden bestaan. Niets ligt vast. Ons hele universum is een pulserende oceaan van energie, een oneindige zee vol mogelijkheden.