CoRe-Inergetix System

CoRe-Inergetix

core meridianenHet CoRe-Inergetix system is een uniek apparaat voor zowel diagnose als therapie en heeft zich bewezen in behandeling van o.a. chronische ziekten zoals astma, fibromyalgie, chronische pijnklachten etc. Met de CoRe-Inergetix wordt gekeken welke systemen in het lichaam uit balans zijn en waardoor het systeem ontwricht is. Dit wordt op de computer in een grafiek inzichtelijk weergegeven en wordt met u besproken.

Uit onderzoek in de biofysica is gebleken dat alle chemische processen in het lichaam gestuurd worden door elektromagnetische trillingen. Elke materie, dus ook het menselijk lichaam met de organen en lichaamscellen, hebben een eigen frequentie of frequentiespectrum.

Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. Veel ziekteprocessen beginnen met disharmonische trillingen die de chemische processen verkeerd aansturen. Het is dus heel belangrijk om de energetische besturing van het lichaam in evenwicht te krijgen.
Door middel van een pijnloze behandeling worden de gezonde frequenties versterkt en de niet-harmonische frequenties hersteld, waardoor het lichaam de juiste energetische balans terugkrijgt. Deze vorm van therapie voedt het lichaam om zo een optimale gezondheid te bereiken en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Door het analyseren en beïnvloeden van frequentiepatronen behandelt de CoRe het lichaam op een diepgaande manier.