Downloads & Links

Inner Vitamins 

www.innervitamins.nl

www.innervitamins.nl

De Webshop voor goede natuurlijke middelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op deze webshop koopt u wat ook daadwerkelijk goed van kwaliteit is: www.innervitamins.nl. Zowel voor supplementen als voor verzorgings- en life style producten. Het fijne op deze webshop is, dat er een productwijzer bij zit, die u een eerste stap verder helpt met het maken van uw keuze. Tevens de mogelijkheid tot het bestellen van pakketten die op elkaar zijn afgestemd en een goede eerste basis vormen.

Core Inergetix

De Inergetix-CoRe is een Hybride Quantum Bio-Feedback systeem, dat de afgelopen 10 jaar ontwikkeld is door de Duitse fysicus en therapeut Kiran Schmidt, die door zijn ervaring met allerhande systemen (Radionica, Bio-Resonantie, Quantum Feedback, Elektro-Acupunctuur) tot de conclusie kwam dat door de hoge mate van subjectiviteit met dergelijke systemen, de resultaten niet tot nauwelijks reproduceerbaar waren. Het CoRe systeem is op andere concepten gebaseerd waardoor:

  • resultaten voor 90% reproduceerbaar zijn

  • het systeem volledig therapeut onafhankelijk (objectief) werkt

  • er een koppeling gemaakt is tussen quantum en energetisch veld, waardoor bv. frequentietherapie in de traditie van Rife, Clarke en Crane op een holistische manier wordt toegepast (i.p.v. te selecteren op klinische gronden); Eye Movement Desensibilisation and Reprogramming (EMDR) op maat kan worden toegepast

  • kleurentherapie zowel informationeel als energetisch volledig passend kan worden gegeven.

  • Lees meer  op onze informatiepagina over de Core en op de website van dit product.

EISScan

The EIS System with worldwide patents is the only commercially available unit utilizing a Direct Current allowing in-vivo for the analysis of the physiological parameters within the cells activity and micro-circulation of the human body systems via the interstitial fluid. With The EIS System a new application in the field of non invasive bio electrical impedance has been discovered.
Lees meer op de website van dit product en onze informatiepagina.

Coaching – psychosociale therapie

Op zoek naar een goed gesprek om bepaalde zaken in je leven weer eens onder de loep te nemen en jezelf tot z’n recht te laten komen. Kijk ook eens naar onze coachingssite.

Integrale Vitaliteitkunde

De therapeut voor psychosociale therapie is aangesloten bij de Vereniging voor Integrale Vitaliteitkunde. Integrale Vitaliteitkunde is  samenhang tussen lichaam en geest en kijken naar hoe je weer met jezelf in verbinding kunt komen. In het vroege verleden heb je ervaringen opgedaan van waaruit je nu nog steeds handelt, maar dat handelen klopt niet meer in je leven van nu. Door daar actief mee om te  gaan en pijn te verwerken, daar waar het hoort, namelijk in het verleden, kun je in het heden vrij gaan leven. Voor meer informatie klik hier.

Een mooie download die hierbij past, betreft een hoofdstuk van het boek  ‘Flow en de kunst van het zakendoen PDF, van Jan Bommerez en Kees van Zijtveld (Nieuwe dimensies B.V.).

Informatieve bijeenkomsten

Ieder jaar wordt een programma van informatieve bijeenkomsten samengesteld. Voor cliënten van Zonvitaris zijn deze bijeenkomsten voor €7,50 onkostenvergoeding te volgen. Deze bijeenkomsten richten zich op voeding, opvoeden, de mens en zijn denken en doen, psychosociale therapie en natuurgeneeskunde. Indien u meer informatie wilt over de informatieve bijeenkomsten met workshops, dan verwijzen wij u naar onze pagina over informatieve bijeenkomsten. 

NLP

Indien je bent geïnteresseerd in NLP, je meer achtergrond informatie wilt over dit onderwerp of je hebt behoefte aan scholing op dit vlak, kijk eens op de pagina van Impact Opleidingen.  Zij geven ook gratis informatieavonden over NLP.

PSYCH-K
Hier in de praktijk van Zonvitaris is een Psych-K facilitator aanwezig. Wil je meer achtergrondinformatie, dan kun je kijken op onze informatiepagina en op de website van Psych-K.

Voedingslijst

Klik hier om de voedingslijst te downloaden: Voedingslijst. Zie ook onze voedingspagina.

Stichting RBCZ

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. De therapeuten binnen Zonvitaris zijn RBCZ-therapeuten.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten. Lees meer via deze link.

Registertherapeut BCZ®

Registertherapeut BCZ®