Logo Zonvitaris

De naam Zonvitaris bestaat uit 3 onderdelen:
gezondheid – Mensen komen bij ons in de praktijk om gezondheid te verkrijgen of om aan hun gezondheid te werken
vitaliteit – Gezond zijn, is je vitaal voelen, vol energie kunnen leven om het leven in zijn volledigheid te kunnen (be)leven
iris – in de iris wordt alles wat ons lichaam ons wil vertellen zichtbaar. Onze ogen vertalen wat in ons lichaam aanwezig is. In de iris komt alles samen, als het hart van een bloem.

Over het logoHet logo van Zonvitaris maakt ook duidelijk hoe wij kijken:
Het stelt een diamant voor met brekend licht als metafoor voor de complexiteit van lichaam en geest die één zijn.
De naam van Zonvitaris is er ook zichtbaar in:
Geel van Zon: de Zon die ons voedt en het zit ook in het woord geZONdheid wat we allemaal nastreven.
Groen voor VITAliteit, van waaruit wij ons leven mogen leven en er mogen zijn voor de mensen om ons heen.
Blauw staat voor het oog en de iris uit ZonvitaRIS. Het oog wordt gebruikt in de iriscopie om te kijken naar het lichaam. Ziekte en verzwakking zijn terug te zien in de ogen. Tevens zijn onze ogen een spiegel van de ziel.
De ronde vorm staat voor de allesomvattende aanpak van Zonvitaris. We willen in de praktijk kijken naar de unieke mens, het lichaam, zijn omgeving, de psyche, de oorzaak van de klachten in relatie tot de klachten en welke behandeling hieraan is te koppelen.
Het woord Zonvitaris is zacht, omdat we willen werken en leven met mensen om ons heen, dat vraagt een aanpak die menselijk is. Tevens is het woord Zonvitaris zakelijk omdat wij professioneel willen omgaan met de mens en zijn klachten. Vandaar dat Zonvitaris zich steeds verder specialiseert in de complementaire geneeswijze en voor u op zoek is naar de beste producten wereldwijd.