Zonvitaris

In onze praktijk willen we kijken naar de mens in zijn totaliteit. En samen met die mens op zoek gaan naar optimalisatie van levenskwaliteit en uw balans. Van groot belang hierbij is, is dat u zich prettig voelt en comfortabel bij de behandeling. Vanuit de behandeling komen vaak adviezen die u thuis verder kunt voortzetten, o.a. met behulp van voedingssupplementen en adviezen gericht op voeding en leefwijze.

Tijdens de herhalingsconsulten wordt het vervolg van de behandeling verder met u afgestemd. Tussentijdse korte consulten behoren ook tot de mogelijkheid. U wordt dan behandeld met behulp van de e-vitalizer en u kunt kort met de therapeut overleggen over de voortgang. Daarnaast is er het telefonisch consult waar u de therapeut kunt spreken om vragen te stellen of de behandeling verder af te stemmen. Het is voor ons van groot belang dat u zich op uw gemak voelt en vertrouwen heeft in de behandeling en in de mensen in de praktijk.

Wat wij doen is verder kijken dan de zichtbare klachten. Het zichtbare kunt u vergelijken als de top van de ijsberg. Het brengt u niet verder als we de zaken die aan de top van de ijsberg zichtbaar zijn wegvagen, zonder te kijken naar wat er onder het wateroppervlakte te zien is. Hier wordt gekeken naar wat er onder uw klachten ligt, om te kijken naar de daadwerkelijke oorzaak. Als de oorzaak van de onderliggende klachten op de juiste wijze benaderd kan worden, is het mogelijk om het genezingsproces op gang te brengen. Hierbij wordt uw eigen zelfgenezend vermogen aangesproken en versterkt.