Pastasalade met tonijn

2.02.2019
|
0 Commentaar
|

00 g. pasta schelpjes (zak 500 g. biologisch)

400 g sperziebonen

3 eieren

1 uit, gesnipperd,

3 tomaten in partjes

2blikjes tonijn in olijfolie
1 krop sla

Bereiding

Kook de pasta en de sperziebonen in een grote pan met ruim kokend water en wat zout in ongeveer 10 minuten beetgaar. Snijd de paprika in stukjes en de olijven in vieren. Pel de ui en snijd hem in flinterdunne ringen. Pers de knoflook boven een grote schaal uit. Voeg het citroensap, de olijfolie, de kruiden en zout en peper naar smaak toe en klop alles tot een dressing. Giet de pasta en boontjes af en schep ze door de dressing. Schep ook de paprika en olijven erdoor. Laat de salade afkoelen. Giet de tonijn af. Schep de pastasalade op vier borden en verdeel de tonijn in grote stukken erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *